Jagodina: Pir pomahnitalog gosta

Izvor: Vesti-online.com, 03.Mar.2013, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jagodina: Pir pomahnitalog gosta

Prošle noći dvojica policajaca su ubodena nožem, a jedan od njih je dobio i udarac "bokserom po zubima" pri pokušaju da spasu goste od osobe koja je vitlala nožem i povredila nekoliko osoba

Foto: Arhiva  

Policijski sindikat Srbije (PSS) apelovao na nadležne da hitnim merama spreče to što su policajci, zbog neadekvatnih ovlašćenja, redovne žrtve bahatih osoba.

 

Sindikat taj apel upućuje povodom povređivanja dva policajca pri >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pokušaju da spasu goste u jednom lokalu u mestu Mijatovac kod Jagodine, saopšteno je iz sindikata.

Kako se navodi, prošle noći dvojica policajaca su ubodena nožem, a jedan od njih je dobio i udarac "bokserom po zubima" pri pokušaju da spasu goste od osobe koja je vitlala nožem i povredila nekoliko osoba.

 

"Koliko mrtvih i ranjenih treba da bude, da nadležni shvate da se zakoni i propisi ne primenjuju. Novim rešenjima oko policijskih ovlašćenja, uz izmenu i dopunu Krivičnog zakona u delu koji se odnosi na napade na policajce nadamo se da će se smanjiti broj napada na policajce i povećati njihova bezbednost u rizičim situacijama", navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.