JOŠ JEDNA OPŠTINA U SRBIJI UVELA VANREDNU SITUACIJU: Stanje sa virusom naglo pogoršano!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2020, 18:01

JOŠ JEDNA OPŠTINA U SRBIJI UVELA VANREDNU SITUACIJU: Stanje sa virusom naglo pogoršano!

Vanredna situacija je proglašena zbog širenja zarazne bolesti kovid 19.

Predsednik opštine Ub, Darko Glišić, na osnovu zaključka Opštinskog štaba za vanredne situacije opštine Ub, doneo je 3. decembra 2020. godine Odluku o proglašenju vanredne situacije za celu opštinu.

Kako se navodi u Odluci, vanredna situacija je proglašena zbog pogoršane epidemiološke situacije i širenja zarazne bolesti kovid 19.

Ova odluka stupa na snagu danom donošenja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (odmah) i biće objavljena u Službenom glasniku Opštine Ub.

Podsetimo, U poslednja 24 sata testirano je 22.243 pacijenata, od kojih je 7.802 pozitivno na korona virus. Preminulo je 61 osoba.

Na respiratorima se nalazi 288 osoba.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.