JOŠ JEDNA OPŠTINA U SRBIJI PROGLASILA VANREDNU SITUACIJU: Registrovano još 215 slučajeva korona virusa

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2020, 13:01

JOŠ JEDNA OPŠTINA U SRBIJI PROGLASILA VANREDNU SITUACIJU: Registrovano još 215 slučajeva korona virusa

Uz Požarevac, Petrovac na Mlavi, Kučevo i Golubac, ovo je peta, od ukupno osam opština Braničevskog okruga, u kojoj je proglašena vanredna situacija.

Opština Veliko Gradište 25. novembra proglasila je vanrednu situaciju na celoj svojoj teritoriji, zbog nepovoljne epidemiološke situacije.

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje Požarevac od 25. novembra, u opštini Veliko Gradište od početka epidemije registrovano je 215 slučajeva zaraze Kovidom 19.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Podsetimo, u poslednja 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 21.476 osoba, njih 6.842 bilo je pozitivno, dok je nažalost 37 lica preminulo.

Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja i Instituta "Batut", na respiratorima u zdravstvenim ustanovama širom Srbije se nalazi 225 pacijenata.

Za jedan dan hospitalizovano je 729.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.