JOŠ JEDNA NEDELJA, JOŠ MNOGO POBEDA ZA SRBIJU Predsednik Vučić se obratio građanima: Još mnogo toga mora da se uradi! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2023, 00:58

"JOŠ JEDNA NEDELJA, JOŠ MNOGO POBEDA ZA SRBIJU" Predsednik Vučić se obratio građanima: Još mnogo toga mora da se uradi! (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se na najvažnije događaje iz sedmice koja je za nama.

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

- Poseta divnom i posvećenom osoblju Doma zdravlja u Kruševcu, susret sa predsednikom regije Lombardija, razgovor sa legendom svetske IT industrije Stivom Voznijakom, početak rada gasnog interkonektora koji će doneti sigurnost i makar jednu veliku brigu manje za naše građane i privrednike... >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Odavno znam da samo sinergija svih naših napora u raznim oblastima razvoja zemlje, dovodi do pravog uspeha.

Zato je istovremeni rad na jačanju zdravstva, školstva, infrastrukture, sporta, kulture, tradicije – najjači motiv i pokretačka snaga koja nas podstiče da nastavimo još brže i kada drugi posustaju.

Još mnogo toga mora da se uradi u Srbiji koja je bila zapuštena i zaboravljana decenijama. Zato ne smemo sad da stanemo, jer smo na korak do uspeha o kojem su sanjale čitave generacije. Moramo samo napred! Živela Srbija! - stoji na zvaničnom Instagram profilu Aleksandra Vučića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.