JOŠ JEDNA HOROR PRIČA IZ SJENICE: Jeziva sličnost između ubistva mladića i ZLOČINA koji je pre PET GODINA potresao ovaj grad

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024, 18:05

JOŠ JEDNA HOROR PRIČA IZ SJENICE: Jeziva sličnost između ubistva mladića i ZLOČINA koji je pre PET GODINA potresao ovaj grad

Tada je isto brutalno ubijen mladić

Stravičan zločin dogodio se 8. februara na Pešteru, kada je ubijen mladić star 28 godina namamljen porukom, a potom ubijen i bačen u bunar. Njega je, kako se sumnja, ubio bivši suprug žene sa kojom se mladić viđao. Ubica je, prema dosadašnjim saznanjima, imao još dva saučesnika, a posle likvidacije je pobegao i za njim se traga.

Sličan zločin potresao je Sjenicu i pre 5 godina, kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je mladić (32) brutalno ubijen i spaljen u šumi nadomak Sjenice 23. juna. Za njegovu smrt optužen je bračni par iz Sjenice, koji je odmah nakon likvidacije pobegao u Nemačku.

Prema navodima iz optužnice, optuženi se terete da su 23. juna 2017. godine namamili mladića, koji je bio ljubavnik žene iz tog bračnog para, da dođe u selo Ponorac gde su se njih dvoje ranije tajno viđali, a potom nasrnuli na njega i zadali mu 27 udaraca tupim predmetom.

Sumnja se da su ubijenog momka, dok je još davao znake života, odvukli do obližnjeg šiblja i pokušali da zapale, nakon čega su pobegli. Unakaženo i nagorelo telo mladića pronađeno je dan kasnije, a supružnici su u međuvremenu napustili Srbiju.

Oni su uhapšeni desetak dana kasnije na graničnom prelazu Horgoš prilikom ulaska u Srbiju, a nakon što je žena iz Nemačke poručivala da ona i njen muž nemaju nikakve veze sa mladićevim ubistvom, da će se predati i istražnim organima ispričati sve što zna o tom zločinu.

Međutim, na saslušanju u Višem tužilaštvu, koje je počelo tek 2019. godine, njih dvoje su se branili ćutanjem, a na pripremnom ročištu su kratko poručili da su nevini, da odbacuju sve navode optužnice i da će odbranu izneti na suđenju.

Otac ubijenog mladića ispričao je pre 5 godina da je ubeđen da je pomenuti bračni par ubio njegovog sina i da se nada da će to na suđenju biti i dokazano. Međutim, veruje da su imali i pomagača i da nisu samo njih dvoje počinili taj zločin.

Inače, telo ubijenog mladića pronašao je njegov otac. Nesrećni momak je sahranjen četiri dana kasnije. Za ovo svirepo ubistvo, optuženi bračni par je osuđen pred Višim sudom u Novom Pazaru na po 40 godina zatvora.

(Srbija Danas/Blic.rs/Dragana Simić/Preneo: V.M.)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.