Izvor: Blic, 10.Feb.2024, 20:00

"PRETUČEN JE I BAČEN U BUNAR" Oglasila se rođaka Nusreta, za koga se sumnja da je ubijen u Novom Pazaru: Otkrila u koju državu je pobegao ubica

Nusret Destanović pronađen je mrtav danas oko 15 sati u bunaru u blizini kuće svog ubice, potvrdila je njegova rođaka, dok se prema prvim informacijama sumnja da je ubistvo prethodila svađa oko supruge.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

UBIJENI MLADIĆ SA PEŠTERA U SMRT NAMAMLJEN OVOM PORUKOM! Rođaka iznela sablasne detalje ubistva: "Trojica muškaraca su ga tukla"

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024

Jezivi detalji ubistva mladića, čije je telo pronađeno u bunaru...Mladić, za kojim je policija tragala od četvrtka, pronađen je mrtav danas oko 15 sati u bunaru, u blizini kuće osumnjičenog za njegovo ubistvo...Kako je njegova rođaka navela, Nusret je u bunar ubačen sav pretučen, a kako...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.