JOŠ JEDAN UBICA IZ OVK DOBIO POZIV ZA SPECIJALNI SUD: Uskoro neće biti ćelija koliko ima albanskih terorista u Hagu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2021, 17:02

JOŠ JEDAN UBICA IZ OVK DOBIO POZIV ZA SPECIJALNI SUD: Uskoro neće biti ćelija koliko ima albanskih terorista u Hagu

Ovaj zločinac na Kosovo je iz Belgije stigao tokom rata i učestvovao je u borbi na Paštriku sa jedinicom "Strela"

Posle velikog broja terorističkih lidera takozvane Oslobodilačke vojske Kosova koji su prethodnih meseci završili u Specijalnom sudu u Hagu - pomenimo samo doskorašnje ljubimce zapada na najistaknutijim političkim položajima na Kosmetu: Hašima Tačija, Kadrija Veseljija (kome je upravo danas odbijen zahtev za puštanje na uslovnu slobodu), Jakupa Krasnićija, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Redžepa Seljimija, Saljiha Mustafu, Hisnija Gucatija, Nasima Haradinaja... - sada je poziv stigao i bivćem komandatu terorističke OVK Fljorimu Klokoćiju.

- Dobio sam poziv od Specijalnog suda za intervju kao osumnjičeni za ratne zločine protiv čovečnosti - rekao je Klokoći koji je bio bivši pripadnik jedinica "Strela".

On je istakao da je ponosan na svoju prošlost, da će sarađivati sa Hagom i uveren je da će na kraju dokazati da je nevin.

Klokoći od 2000. godine sa porodicom živi u Belgiji, gde je živeo i pre rata, a na Kosovu je stigao tokom rata gde je učestvovao u borbi na Paštriku, sa jedinicom "Strela".

On je o pozivu iz Haga obavestio belgijske vlasti, koje su odmah krenule u akciju i raspitale se da li se krše ljudska prava njihovih građana.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Još jedan komandant OVK pred Specijalnim sudom

Izvor: RTS, 23.Jan.2021

Specijalni sud pozvao je i bivšeg komandanta OVK Fljorima Klokoćija, prenosi portal "Reporteri". . Klokoći, koji je bio bivši pripadnik jedinica "Strela", rekao je da je dobio poziv od Specijalnog suda za intervju kao osumnjičeni za ratne zločine protiv čovečnosti...Bivši...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.