JOŠ JEDAN POP STRAVIČNO NASTRADAO! Pogibija sveštenika kod Koceljeve izazvala strah meštana: Poterao nas je neki baksuz

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2022, 21:53

JOŠ JEDAN POP STRAVIČNO NASTRADAO! Pogibija sveštenika kod Koceljeve izazvala strah meštana: Poterao nas je neki baksuz

Sveštenik Dragan Hadži Isailović (43) nastradao je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mestu Svileuva kod Koceljeve, kada se motor "kavasaki", kojim je upravljao, zakucao u automobil koji je skretao.

Nesreća se dogodila u ponedeljak oko 19 časova. Navodno, Isailović je išao ka Koceljevi, kada je J. M. svojim "folksvagenom" naglo skrenuo levo u svoje dvorište i isekao put svešteniku.

- Nesrećni Isailović nije stigao da ukoči, zakucao se direktno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u "folksvagen" i na mestu ostao mrtav. Scena je bila stravična, on je pao sa motora, a vozila su bila uništena - kaže izvor iz istrage i nastavlja:

- Na mesto nesreće odmah su došle ekipe policije i Hitne pomoći, ali, nažalost, nesrećnom muškarcu mogli su samo da konstatuju smrt, nije mu bilo spasa - priča izvor.

Kako objašnjava sagovornik, Osnovno tužilaštvo u Šapcu pokrenulo je istragu.

- Posle istrage će biti utvrđeno ko je izazvao udes. Da tragedija bude veća, on je, nažalost, bio bolestan i duže vreme se već lečio - kaže sagovornik iz istrage.

Moto-klub se oprostio

Sveštenik Isailović bio je poznat i kao bajker, a od njega se posle nesreće oprostio i Moto-klub Gud bojs Koceljeva.

- Sa tugom vas obaveštavamo da je život izgubio naš član, otac Hadži Dragan Isailović. Neka su ti široki nebeski putevi - navodi se u Fejsbuk objavi kluba. Ispod ovog statusa nizali su se potresni komentari.

Porodica poginulog sveštenika Dragana juče je bila nema od bola.

- Sinoć sam stigao sa puta i odmah su mi javili šta se dogodilo. U potpunom sam šoku. Mnogo sam se potresao zbog toga što se dogodilo, jer smo mi bili bliska familija. Draganov brat je pre nekoliko godina preminuo zbog bolesti, a sada je i on nastradao. Velika tragedija za njegovu porodicu i roditelje, koji su sahranili dva sina - priča blizak rođak Isailovića.

Meštani sela Svileuva, u kome je Isailović službovao, ispričali su da ih je pogodila smrt sveštenika, koji je bio omiljen u mestu.

- Čula sam da je krenuo u varošicu, kada je stradao. Poznavala sam ga dobro, bio je mnogo dobar čovek i mlad, greota je što je ovako završio - priča meštanka.

Komšinica sveštenika kaže da je ovo velika tragedija za njihovo malo mesto.

- Ovo je velika tragedija, osećam se kao da sam sina izgubila, toliko sam ga volela. Bio je retko dobar čovek, dolazio nam je u kuću za praznike da sveti vodicu. Kada god bi se pojavio, osećali su ljudi neku posebnu energiju - objašnjava meštanka:

- Poterao nas je neki baksuz. Nijedan sveštenik ne može da se zadrži u našem mestu.

Pop stradao posle slave

Sveštenik Mile Stanković (48) poginuo je 2017. godine na putu Inđija - Sremski Karlovci kada se njegov "pasat" zakucao u "fijat", kojim je upravljao Aleksandar Blažev (45), koji je takođe stradao u nesreći, kao i njegova majka. Stanković, koji je starešina Hrama Svetog cara Konstantina i carice Jelene u Inđiji, stradao je baš na dan Svetog cara Konstantina, vraćajući se s liturgije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.