JOŠ JEDAN PAKLENI DAN: Beograd sa 35 stepeni danas najtopliji grad u Evropi, čuvajte se! (FOTO)

Izvor: S media, 18.Jun.2013, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ JEDAN PAKLENI DAN: Beograd sa 35 stepeni danas najtopliji grad u Evropi, čuvajte se! (FOTO)

U Beogradu će vetar biti slab severoistočni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Očekuje se minimalna temperatura 21°C, a maksimalna do 35°C. Beograd će danas biti najtopliji grad u Evropi.

Adekvatno oblačenje, unošenje dovoljno tečnosti i lagana ishrana, saveti su portparola Hitne pomoći Nade Macure građanima, zbog veoma toplog vremena koje se očekuje tokom dana u Beogradu i u drugim delovima Srbije.

Macura je savetovala nošenje adekvatne odeće i obuće, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << unošenje dosta tečnosti, vode i voća i uzimanje pet obroka dnevno.

Dr Macura je rekla da tri lekarske ekipe i jedna transportna dežuraju na Adi Ciganliji u Beogradu od 10 do 20 časova, a da je centralna kod hotela "Jezero".

Ona je poručila da se suncu ne bi trebalo izlagati duže od pola sata i savetovala oprez na kupalištima, rekama i jezerima.

(Tanjug/ Mondo/ S media)

FOTO: Beta/ Marko Rupena/ weather2umbrella, printskrin

Nastavak na S media...






Povezane vesti

I danas vrelo: Beograd sa 35 stepeni danas najtopliji grad u Evropi

Izvor: NaDlanu.com, 18.Jun.2013

U Srbiji je jutros najtoplije u Beogradu i na Crnom Vrhu, gde je u pet časova izmeren 21 stepen, a najhladnije u Sjenici gde je temperatura vazduha iznosila 12 stepeni...U Beogradu će vetar biti slab severoistočni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Očekuje se minimalna temperatura 21, a maksimalna...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.