JEZIVO! Žena prišla s leđa i GURNULA DEVOJČICU na šine - Dete udarilo licem na metalnu šipku pre nego što je bilo ko reagovao (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2024, 08:09

JEZIVO! Žena prišla s leđa i GURNULA DEVOJČICU na šine - Dete udarilo licem na metalnu šipku pre nego što je bilo ko reagovao (VIDEO)

Jeziv događaj uznemirio javnost

Žena iz Oregona, Brijana Lejs Vorkman, proglašena je krivom nakon što je 28. decembra 2022. gurnula trogodišnju devojčicu na šine.

Sudija okružnog suda okruga Multnomah Nan Voler naredio je da 33-godišnjakinja bude stavljena pod nadležnost Odbora za reviziju psihijatrijske bezbednosti radi nege, starateljstva i lečenja u trajanju od najviše 10 godina. Ona će biti prevezena u državnu bolnicu Oregon. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

U saopštenju se navodi da su "žrtva i njena porodica" prisustvovali izricanju presude i da se "raduju njihovom nastavku izlečenja".

Incident se dogodio na platformi u severoistočnom Portlandu, Oregon. U vreme incidenta, Vorkmanova je bila navedena kao beskućnica i živela je u Portlandu, navodi "The Oregonian".

Okružno tužilaštvo je dobilo snimak video nadzora na kojem se vidi da Vorkmanova ustaje sa klupe i gura devojčicu na šinu dok je stajala sa majkom i čekala voz.

Prema prethodnom saopštenju za medije, dete je "sletelo licem na metalnu šinu i kamenje pre nego što je brzo spašeno sa železničkih šina". Nakon incidenta, trogodišnjakinja je imala "mali crveni trag na čelu" i "jaku glavobolju", navodi se u saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.