JEZIVI SNIMCI IZ PROKLETE KUĆE u kojoj je Aleksandar ubio sebe i izbo Anđelu: Pre njega tu mu se obesili OTAC I DEDA

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2019, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVI SNIMCI IZ PROKLETE KUĆE u kojoj je Aleksandar ubio sebe i izbo Anđelu: Pre njega tu mu se obesili OTAC I DEDA

U porodičnoj kući pronađen je obešen 26-godišnji Aleksandar T., a pored njega je na podu ležala njegova 22-godišnja devojka Anđela S.

U napuštenoj kući u selu Pečenog jutros je pronađen obešen Alaksandar T., a pored njega u lokvi krvi Anđela S, a najevrovatnije je u pitanju samoubistvo i pokušaj ubistva.

- Prizor je bio stravičan, mladić je bio obešen i videli smo da je mrtav, a nesrećna devojka nalazila se pored obešenog mladića i davala je znake >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << života iako je bila izbodena nožem - rekao je meštaninn sela Pečenog.

Anđela S. je u teškom stanju primljena je u kraljevačku bolnicu.

- Devojka ima sedam ubodnih rana, od toga četiri u predelu grudnog koša, dve u vratu i jednu u predelu trbuha. Trenutno je stanje stabilno, ali s obzirom da se radi o teškim telesnim povredama prognoze su nezahvalne, ali očekuje se da se u narednih 24 sata stanje povređene devojke stabilizuje - rekao je dr Zoran Mrvić, direktor Opšte bolnice "Studenica".

Međutim, prema rečima meštana ovo nije prva tragedija na imanju porodice Aleksandra T.

Pre nekoliko godina  prvo se u blizini napuštene kuće u šumi obesio njegov deda Midorag, a posle toga i njegov otac Nebojša u istoj napuštenoj kući u kojoj se obesio Aleksandar.

BONUS VIDEO: Ribar je kopao po smeću i pronašao jedno od NAJVEĆIH BLAGA NA SVETU, ali tu tek počinje misterija (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.