Muškarac izbo devojku, pa izvršio samoubistvo

Izvor: RTS, 10.Okt.2019, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac izbo devojku, pa izvršio samoubistvo

U porodičnoj kući u selu Pečenog kod Kraljeva pronađeno je telo mladića i izbodena devojka. Devojka je operisana u Opštoj bolnici "Studenica", i dalje je životno ugrožena.
Devojka je pronađena sa sedam ubodnih rana nanetih nožem. Ona je hitno prebačena u Zdravstveni centar "Studenica", gde je operisana.

Načelnik Hitne službe u bolnici "Studenica" Zvonimir Veselinović rekao je za RTS >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da 22-godišnja devojka ima povrede u predelu vrata, grudnog koša i trbuha.
"Povrede na grudnom košu i u predelu trbuha su bile penetrantne sa oštećenjem unutrašnjih organa. Trenutno je u intenzivnoj nezi, i dalje je teško i životno ugrožena, ali se nadamo da će ishod biti povoljan", dodao je Veselinović.
Policija je beživotno telo 26-godišnjeg mladića pronašla obešeno u porodičnoj kući u Pečenogu kod Kraljeva.
Komšije su ispričale da je ovo nezapamćen zločin u tom kraju.
"Kako mu je baba umrla, u ovoj kući niko ne živi. Nema ni struje, nema tu ni telefona, sve je to isključeno", rekao je jedan meštanin sela Pečenog.
Uviđaj je u toku.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.