JEZIVI DETALJI ZLOČINA U TUZLI: Mađar udavio suprugu, pa pokušao da se ubije oštrim predmetom

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 16:46

JEZIVI DETALJI ZLOČINA U TUZLI: Mađar udavio suprugu, pa pokušao da se ubije oštrim predmetom

Porodični prijatelj primetio krv

U prigradskom naselju Lipnica nadomak Tuzle danas se dogodilo ubistvo. Muškarac je, kako je saopšteno, ubio svoju suprugu.

Kako su rekli iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona, danas oko 11.50 sati, dežurna služba Policijske stanice Zapad obaveštena je od jednog građanina da se njegovi prijatelji nastanjeni u Lipnici, ne javljaju na njegove telefonske pozive, te >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da mu se neposredno pre ove prijave policiji javio na video poziv prijatelj, inače strani državljanin, a on je tada primetio da je njegov prijatelj krvav i da leži u krevetu, pa je zatražio intervenciju policije.

"Avaz" saznaje da je ubistvo počinio Mađar. On je ubio ženu s kojom je bio u braku.

Radi se o stotoodstotnom invalidu. Nezvanično, navodno ju je udavio, a zatim pokušao da izvrši samoubistvo oštrim predmetom.

Povodom stanja Mađara, oglasili su se iz UKC-a Tuzla.

- Pacijent je primljen u UKC Tuzla sa ubodnim ranama u abdomenu, po prijemu je intubiran i trenutno je u operacionoj sali - naveli su.

(Srbija Danas/Avaz)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tužilaštvo o zločinu u Tuzli: Preminula imala tragove povređivanja, naređena obdukcija

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Feb.2024

TUZLA - Obavljen je uviđaj u kući u Lipnici, nadomak Tuzle, gdje je danas, kako prenose federalni mediji, muškarac ubio ženu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

DETALJI SVIREPOG ZLOČINA KOD TUZLE Poznat identitet žene koju je muž brutalno ubio, pa pokušao sebi da oduzme život (VIDEO)

Izvor: Blic, 22.Feb.2024, 13:34

Tužilaštvo Tuzlanskog kantona intenzivno radi na istrazi krivičnog dela ubistva koje se dogodilo juče u mjestu Lipnica kod Tuzle.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.