JEZIVI DETALJI KOBNOG POROĐAJA DEVOJKE IZ VLASOTINCA: Bila joj je prva trudnoća, niko nije slutio OVE KOMPLIKACIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 16:55

JEZIVI DETALJI KOBNOG POROĐAJA DEVOJKE IZ VLASOTINCA: Bila joj je prva trudnoća, niko nije slutio OVE KOMPLIKACIJE

Tuga u Srbiji.

Porodilja (31) iz Vlasotinca, koja se porodila u Leskovcu, preminula je dva dana posle porođaja i to joj je bio prvi porođaj, kako se nezvanično saznaje.

Prema nezvaničnim informacijama, ona se porodila 27. februara, a u jako lošem stanju je iz bolnice u Leskovcu već 28. februara prebačena u KCS Niš. U Leskovcu su joj radili carski rez i njena beba je rođena zdrava, a ona je u KC Niš primljena zbog sumnje na krvarenje u trbuhu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Pacijentkinja je na prijemu bila u izuzetno teškom opštem stanju. Nakon kliničkog i UZ pregleda pacijentkinja se prebacuje u jedinicu intenzivne nege Klinike za ginekologiju i akušerstvo. Pristupljeno je laboratorijskoj obradi, reanimaciji i pripremi za hitan hiruški zahvat. Uprkos hitnom hirurškom zahvatu i naporima dežurne ekipe ginekologa i anesteziologa, pacijentkinja je u jutarnjim satima u 6.50h preminula - rekli su iz  KC Niš.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf.rs/Ivana Anđelković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.