JEZIVE SCENE U DUBROVNIKU Turiste polili kofom urina: To je bila baš kanta, neko je skupljao i zalio nas

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 17:50

JEZIVE SCENE U DUBROVNIKU Turiste polili kofom urina: To je bila baš kanta, neko je skupljao i zalio nas

Stravična situacija dogodila se u Dubrovniku.

Dubrovačkom vodiču Ivanu Vukoviću dogodio se nemili događaj dok je grupi Amerikanaca u Pilama objašnjavao o bogatoj istoriji i kulturi tog kraja - nepoznata osoba ispraznila je na njega i turističku grupu kantu sa urinom.

- To je bila baš kanta, znači nije neko pi*ao, nego je skupljao u kantu i zalio nas. Gosti su se na kraju zezali da ima baš "intense smell" kao da je stajalo pet dana. Zaliveni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo kao da smo upali u more. Troje ih je bilo mokro od glave do pete, ja sam bio preko leđa i glave, a ostali po rukama. Imam 20 godina iskustva u turizmu pa sam okrenuo priču na to kako sam slične situacije već doživljavao 80-ih godina u Gradu, kad bi urlali po ulicama pa bi nas babe zalivale urinom. Na Svetoj Mariji je to bio standard - prepričava Vuković pa dodaje kako im je vlasnik jednog lokala u Pilama dopustio da se operu u toaletu.

Vuković kaže kako to nije jedini slučaj, jer je već jednom video kako su na tom mestu neki turisti prošlo kroz isto.

A nemili događaj dogodio se baš na početku ture.

- To je bilo ono za "dobro došli", pa sam okrenuo na zezanciju i rekao "dobro došli u našu renesansu". Svi su bili "ok", ali stariji američki Kinezi iz San Franciska su bili celi zaliveni, to ne možeš da opereš - rekao je on.

Upitan da li će izbegavati taj deo ulice u narednim turama, vodič kaže da nekoliko dana sigurno neće ići tim delom.

Vuković je svoje iskustvo podelio i na društvenim mrežama.

- Smrdim na urin. Već drugi put u sedam dana, jer neka budala, da je ne imenujem, u Pilama uznemirava ljude... I eto tako jutros deset Amera popišanih i ja šetamo Gradom. "Golden shower" na dubrovački način - napisao je on na društvenim mrežama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.