JEZIVE SCENE NA JADRANU: Ptica napala dete dok je bilo u plićaku, pokušala da mu iskopa oči

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2023, 10:20

JEZIVE SCENE NA JADRANU: Ptica napala dete dok je bilo u plićaku, pokušala da mu iskopa oči

Ptica napala dete na moru u Istri.

Na plaži u Banjolama u Istri, krajem prošle sedmice, gnjurac je napao 12-godišnje dete dok je bilo u plićaku i pokušavalo da stavi masku za ronjenje. Gnjurac mu je prišao s leđa i počeo da ga snažno udara kljunom po telu i glavi.

- Prošli smo horor, ali sa dobrim krajem. Oči su, srećom, ostale čitave, samo je donji kapak dobro uštinut - ispričalaje majka deteta za Istra24.

- U jednom trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo opušteno sedeli na plaži, a u drugom smo se borili s pticom koja je pokušavala da iskopa oči našem detetu. Dete je počelo da vrišti i pokušavalo se obrani od agresivne ptice. Isprva nismo ni shvatili šta se događa. Muž je zatim skočio te zgrabio dete i odvukao ga iz mora. Gnjurac se nakon napada udaljio - ispričala je majka. Kaže da je sve prošlo bez težih povreda.

Čudno je, kaže majka, da je gnjurac napao dete bez ikakvog povoda, barem vidljivog, jer niti je u blizini bilo gnezdo, niti su bili njegovi mladunci.

- Ne pamtim da se takvo nešto dogodilo na istarskim plažama. Napao je iz čista mira - dodala je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.