JEZIVA ISPOVEST NOVOSAĐANKE: Sina se odričem, pretukao me zbog novca!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2017, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVA ISPOVEST NOVOSAĐANKE: Sina se odričem, pretukao me zbog novca!

Žrtva teškog fizičkog nasilja - nesrećnu ženu je sin udarao pesnicama, savijao joj glavu, bacao na krevet, a onda gušio čaršavom

- Teška srca, puna boli, javno kažem da je za mene moj sin završio do kraja života. Ne želim više da ga vidim, ni da čujem za njega. Odričem ga se i verovatno ovo neću moći da preživim - započinje ispovest Vera Z. iz Novog Sada, koja tvrdi da ju je napao sin jedinac M.Z. (30) i navodno joj oteo veliki novac od nasledstva.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Samohrana majka kaže da joj je sin došao u nedelju i tražio pare.

-Ušao je odmah i u hodniku mi je tražio 6.500 evra. Rekla sam mu da nemam, da su u banci. Zaključao je stan, i tu počinju moje muke. Udarao me je pesnicama, rukama, davio me, savijao mi glavu, gurao mi ruke u usta dok mi usne nisu popucale, bacio me na krevet, a onda čaršavom na kome sam spavala me gušio. Bacao me na pod, pa podizao, pa opet gušio. Rekao mi je da stvorim pare odmah - prisećala se Vera.

"Ubiću te, ako mi ih ne daš ovog momenta, budi sigurna da si gotova!" - pretio joj je sin.

- Da je izvadio pištolj, pa da me ubio, to bi bila čast za mene, iskreno kažem, nego na ovakav način, u najgorim mukama. Ima li šta gore?! - rekla je ona.

Nakon toga mu je rekla gde je novac, uzeo ga i otišao, ostavivši majku u polusvesnom stanu.

-Ubeđena sam da će se on vratiti da me ubije kako bi i stan uzeo. Zato sam rešila da progovorim, da se zna šta dete može da ti uradi - pričala je majka.

Samohrana majka

Ona smatra da iznad njenog sina stoji neko za koga je primoran da tako radi.

Vera kaže i da se mučila ceo život, a sad nema ništa, da je bila samohrana majka bez primanja, a da je taj novac imala jer je prethodno dobila nasledstvo od tetke. Taj novac je čuvala za troškove oko stana i da preživi. Inače, pre toga je radila u dve firme koje su otišle pod stečaj, a pored toga radila je i druge poslove kao što su čuvanje dece, spremanje stanova samo da bi zaradila kako njen sin ne bi ostao gladan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

(VIDEO) UŽASNO! MAJKA SE ODRIČE SINA JEDINCA: Zbog novca me je krvnički pretukao!

Izvor: Kurir, 21.Mar.2017, 20:04

...NOVI SAD - Teškog srca, puna boli, javno kažem da je za mene moj sin Miloš završio do kraja života Ne želim da ga vidim u životu, ni da čujem za njega Odričem ga se i verovatno ovo neću moći da preživim - započinje ispovest za Kurir Vera Zorić (61) iz Novog Sada, koja tvrdi da ju je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.