JESTE LI VIDELI KAKO KADIROV BIJE? Novi šok snimak, oglasio se čečenski lider: Istina je, ponosan sam (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2023, 18:11

JESTE LI VIDELI KAKO KADIROV BIJE? Novi šok snimak, oglasio se čečenski lider: Istina je, ponosan sam (VIDEO)

Kadirov se ponovo oglasio

Ramzan Kadirov, čečenski vođa i jedan od najbližih Putinovih saradnika, prošlu sredu demantovao je glasine da je na samrti. Video snimak je objavljen na službenom kanalu čečenskog vođe.

- Bogu svemogućem hvala, živ sam i dobro i uopšte ne razumem zašto bi trebalo da bude galame čak i da sam bolestan? - navodi se u objavi koju je navodno napisao sam Kadirov.

Sad je na njegovom kanalu objavljen novi snimak. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Na njemu je, kako piše Nexta, njegov sin Adam. On na snimku mlati Nikitu Žuraleva, čoveka koji je optužen da je spalio Kuran.

- Još uvek postoje sporovi na internetu o činjenici da je Adam Kadirov premlatio spaljivača časnog Kurana Nikitu Žuravela, učesnika specijalnih službi Ukrajine. Da li je to istina ili ne?

- Pretukao ga je i učinio pravu stvar. Štaviše, smatram da treba strogo kazniti svakoga ko se ogreši o bilo koje sveto pismo, uključujući i one koji ga demonstrativno spaljuju. Naša zemlja ima jedinstven zakon koji štiti verske vrednosti i njih štiti država na najvišem nivou - napisao je Kadirov na svom Telegram kanalu.

- Bez preterivanja, da, ponosan sam na Adamov čin - dodao je Kadirov.

Ramzan Kadyrov published a video of his son Adam beating Nikita Zhuravel, who was accused of burning the Koran, in a pre-trial detention center.

"There are still disputes online about the fact of Adam Kadyrov's beating of Holy Quran burner Nikita Zhuravel, an accomplice of the… pic.twitter.com/MfAEn84OHd

— NEXTA (@nexta_tv) September 25, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"PONOSAN SAM NA ADAMOVE POSTUPKE" Kadirov priznao da je njegov sin TUKAO ČOVEKA koji je spalio Kuran: "Takvi izdajnici su bolesni tumor na telu koji treba odstraniti"

Izvor: Blic, 25.Sep.2023

Lider Čečenije Ramzan Kadirov objavio je na svom Telegram kanalu snimak na kojem njegov sin Adam tuče Nikitu Žuravela, koji je priveden zbog spaljivanja Kurana u Volgogradu, prenose RIA Novosti. ponosan sam na Adamove postupke

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.