JERMENI TVRDE: Oboren još jedan avion azerbejdžanskog vazduhoplovstva (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2020, 12:40

JERMENI TVRDE: Oboren još jedan avion azerbejdžanskog vazduhoplovstva (FOTO)

Jermensko Ministarstvo je jutros izvestilo je da su avion i bespilotna letelica azerbejdžanskih vazdušnih snaga oboreni u pravcu severoistoka.

Sistemi protivvazdušne odbrane Nagorno-Karabaha oborili su danas avion azerbejdžanskog vazduhoplovstva, napisala je na svom Fejsbuk nalogu portparolka jermenskog Ministarstva odbrane Šušan Stepanjan.

- Jermenski sistemi protivvazdušne odbrane oborili su avion protivnika u jugoistočnom pravcu Artsaka (Nagorno-Karabaha) oko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 12:15 i dve bespilotne letelice u severnom smeru - napomenula je ona, preneo je TAS S.

Հայկական ՀՕՊ ուժերը Արցախի հարավարևելյան ուղղությամբ ժամը 12:15-ին խոցել են հակառակորդի ինքնաթիռ, իսկ հյուսիսային...

Posted by Shushan Stepanyan on Петак, 02. октобар 2020.

- U toku su borbe na različitim pravcima fronta, uništeno je vojno osoblje i oružje protivnika, posebno tenkovi - istakla je Stepanjanova.

Հակառակորդի Տ-90-ը։ Ապրեն տղերքը

Posted by Shushan Stepanyan on Петак, 02. октобар 2020.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.