JELENINA MAJKA NIJE IMALA POJMA SA KIM NJENA ĆERKA ŽIVI

Izvor: Press, 15.Jun.2016, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JELENINA MAJKA NIJE IMALA POJMA SA KIM NJENA ĆERKA ŽIVI

Zorica nije znala ni da se Miloš šminka, ni da tako živi, a ni da piše onakve tekstove - rekao je za Telegraf ogorčeni komšija koji se plaši za majku svirepo ubijene pevačice.
Foto:Telegraf
Komšije Zorice Krsmanović, majke svirepo ubijene pevačice Jelene Marjanović uplašeni su zbog svega što su mediji otkrili o Marjanovićima, naročito o Milošu, i ne mogu da veruju da je njena ćerka >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << mogla da živi u takvoj porodici.
– Onakva Jelena ne znam kako je mogla u toj atmosferi da živi, a ni u toj porodici. Sve ovo što se otkrilo je strašno – priča za Telegraf komšija Krsmanovića, koji iz razumljivih razloga ne želi da mu otkrivamo identitet.
On smatra da Miloševi tekstovi koje piše nisu nešto što bi mogao da napiše neko ko je normalna osoba.
Foto: Facebook/Lena Kenic

– Tekstovi su jezivi. Sve u vezi njih je sumnjivo. Stvarno ne mogu da verujem da je onakva Jelena, pozitivna i divna kakva je bila, mogla da živi tamo – kaže on.
Prema njegovim rečima, dok mediji nisu počeli da otkrivaju sve o toj porodici, Jelenina majka nije znala ništa od toga.
– Zorica nije znala ni da se Miloš šminka, ni da tako živi, a ni da piše onakve tekstove – rekao je ogorčeni komšija i dodao da se plaši za Zoricu jer je ionako slabog zdravlja.
 
 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.