MARJANOVIĆI U PANICI? Muž i svekar ubijene Jelene unezvereno spakovali stvari, pa otišli u nepoznatom pravcu! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 14.Jun.2016, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARJANOVIĆI U PANICI? Muž i svekar ubijene Jelene unezvereno spakovali stvari, pa otišli u nepoznatom pravcu! (FOTO)

Zoran i Vladimir Marjanović, suprug i svekar ubijene pevačice Jelene Marjanović ne uspevaju da sakriju nervozu koja ih prožima. 

Reporter Telegrafa, koji je i danas u Borči, zatekao ih je ispred kuće Jelenine majke Zorice Krsmanović u ovom beogradskom naselju. Vidno nervozni, stavljali su stvari u gepek automobila, nakon čega su se odvezli.

Kao i prethodnih dana, ni danas nisu bili raspoloženi za priču. Na naše pitanje da li mogu da nam prokomentarišu sve o čemu >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << se piše danima, Zoran je odmahnuo rukom i nervozno odgovorio:

Foto: Telegraf.rs

- Ne, ne, ne mogu nista - rekao je suprug ubijene pevačice, nakon čega je seo u auto i otišao.

Ne znamo sa sigurnošću, ali pretpostavljamo da su Marjanovići verovatno bili da vide malu Janu, koja uglavnom vreme provodi sa svojom bakom Zoricom.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

JELENINA MAJKA NIJE IMALA POJMA SA KIM NJENA ĆERKA ŽIVI: Cela Borča priča o novim jezivim detaljima ubistva pevačice

Izvor: Telegraf.rs, 15.Jun.2016, 14:20

Komšije Zorice Krsmanović, majke svirepo ubijene pevačice Jelene Marjanović uplašeni su zbog svega što su mediji otkrili o Marjanovićima, naročito o Milošu, i ne mogu da veruju da je njena ćerka mogla da živi u takvoj porodici...- Onakva Jelena ne znam kako je mogla u toj atmosferi da živi,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.