JELENA JE TRI GODINE NOSILA CRNINU ZA OCEM Najnoviji potresni detalji iz zivota ubijene pevacice Granda

Izvor: medio.rs, 27.Apr.2016, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JELENA JE TRI GODINE NOSILA CRNINU ZA OCEM Najnoviji potresni detalji iz zivota ubijene pevacice Granda

- Njen otac, pokojni Dule, bio je veoma pošten, pravedan ali strog čovek. Jelena je uvek bila najlepša i omiljena u ulici, nema ko je nije voleo, nikada nije prošla, a da ne kaže dobar dan, da se ne javi - kaže jedan od komšija

U ponedeljak će biti mesec dana kako je pevačica Jelena Marjanović nestala i nepun dan kasnije pronađena mrtva, a osoba koja je usmrtila ovaj mlad život još nije pronađena, niti su još uvek razjašnjene okolnosti pod kojim se ovo monstruozno >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << ubistvo dogodilo.

Meštani Borče, uz koje je majka male Jane odrasla, pored toga što još ne mogu da veruju da Jelene nema, u još većem su šoku da ubija još nije pronađen.

Šteta. Ne dolazi mi do mozga ko je mogao tako divnom detetu ovo da uradi. Uvek je bila najlepša i omiljena u ulici, nema ko je nije voleo, nikada nije prošla a da ne kaže dobar dan, da se ne javi – priča za Telegraf Jelenin komšija, bivše vojno lice.

Foto: Telegraf, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Za Jeleninu porodicu on ima samo reči hvale.

– Njen otac, pokojni Dule, bio je veoma pošten, pravedan ali strog čovek. Kada je umro, Jelena je tri godine nosila crninu za njim. Žalost – kaže on i dodaje da Marjanoviće jedva poznaje:

– Uvek su bili zatvoreni. Teško komuniciraju sa komšijama iako je većina bila kod Zorice na terapiji.

Foto: Instagram/jecakrsmanovic

Inače, kako su nam komšije koje žive u blizini kuće Jelenine majke Zorice Krsmanović rekle, pevačici je njen pokojni otac branio da bude sa Zoranom.

- Koliko ja znam, ona je jednom pobegla kod Zorana, pa ju je pokojni Dule vraćao kući, međutim Jelena je na kraju ipak ostala sa Marjanovićem, za koga se kasnije i udala – priča nam jedan mladić i dodaje:

– Odrastao sam uz porodicu Krsmanović i Jelenu znam od malena. Pokojni Dule je bio mnogo dobar čovek, držao je igraonice u kojima smo mi igrali flipere i razne druge igre, velika tragedija se dogodila, Jelena i njena porodica nisu zaslužile da se nešto ovako strašno desi.

(Telegraf.rs)

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

NOVI POTRESNI DETALJI IZ PEVAČICINOG ŽIVOTA: Jelena je 3 godine nosila crninu za ocem!

Izvor: Kurir, 27.Apr.2016

...Meštani Borče, uz koje je majka male Jane odrasla, pored toga što još ne mogu da veruju da Jelene nema, u još većem su šoku da ubija još nije pronađe.."Šteta Ne dolazi mi do mozga ko je mogao tako divnom detetu ovo da uradi Uvek je bila najlepša i omiljena u ulici, nema ko je nije voleo,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.