JELENA GURNUTA NIZ STEPENICE, PA UBIJENA KAMENOM? Još jedna teorija u istrazi o smrti pevačice

Izvor: Press, 15.Jun.2016, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JELENA GURNUTA NIZ STEPENICE, PA UBIJENA KAMENOM? Još jedna teorija u istrazi o smrti pevačice

Policija za sada ima dva scenarija. Prvi je da je Jelenu ubica na vrhu stepeništa udario, pa se skotrljala i onesvestila i dokrajčio je dodatnim udarcima u glavu. Druga varijanta je da je ubica gurnuo pevačicu niz stepenice, pa je onda na smrt udarao.
Foto:mondo.rs
Povrede na glavi i telu ubijene pevačice odvele su policiju na novi pravac u istrazi, koji se istražuje. Policija je došla do zaključka >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da je Jelena Marjanović, prvo bačena niz stepenice, pa ubijena , posle čega je odneta na nasip u Crvenki.
Naime, sada se detaljnije istražuju novi indikatori u istrazi, na osnovu povreda koje su nanete pevačici. Saznaje se da ju je ubica prvo bacio niz stepenice, a zatim brutalno ubio sa više od 30 udaraca i to kamenom u glavu.
Posle ubistva, kako se sumnja, ubica je zajedno sa saučesnikom odneo telo na nasip, gde ga je i pronašla policija 3. aprila.
– Baš zbog novog pravca u istrazi policija je počela sa novim saslušanjima. U svojstvu građanina saslušan je Miloš Marjanović, a uskoro će biti i ostali članovi ove porodice. Policiju tačno zanima ko je bio u kući za vreme nestanka, da li je bila na stepenicama, kad su tačno otišli na nasip – ističe izvor Srpkog Telegrafa.
Policija zasada ima dva scenarija. Prvi je da je Jelenu ubicana vrhu stepeništa udario, pa se skotrljala i onesvestila. Posle ju je dokrajčio dodatnim udarcima u glavu. Druga varijanta je da je ubica gurnuo pevačicu niz stepenice, pa je onda na smrt udarao.
– Policija je sve bliža zaključku da pevačica nije ubijena na nasipu, već da je tamo odneta. Ukoliko se to ispostavi kao tačno, to će značiti da je Zoran sve vreme lagao o tome gde je Jelena trčala – kaže izvor blizak istrazi.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.