JAVILA SE NA OGLAS ZA POSAO, A ONDA JE USLEDIO HOROR FILM: Studentkinja za dlaku izvukla ŽIVU glavu, ovo nemojte nikako raditi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 15:21

JAVILA SE NA OGLAS ZA POSAO, A ONDA JE USLEDIO HOROR FILM: Studentkinja za dlaku izvukla ŽIVU glavu, ovo nemojte nikako raditi!

Devojka iz Beograda tražila posao preko oglasa pa se našla u jako neprijatnoj situaciji

Ljudi u poslednje vreme sve češće dele svoja neprijatna iskustva.

Traženje posla umalo da se pretvori u noćnu moru, a ko se krije iza postavljenog oglasa još uvek nije poznato. Međutim, jedna devojka mogla je neslavno da prođe, ali na svu sreću, na vreme je videla u kom smeru se odvija čitava priča.

Naime, studentkinja Beogradskog univerziteta, naišla je na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oglas za posao koji bi joj mogao biti idealan za nju da zaradi džeparac. Sve je zvučalo idealno, radi se četiri sata, sve što treba je održavati stan i kancelariju i to sve u blizini Studentskog grada. Oglas je bio zalepljen na prometnom autobuskom stajalištu i ostavljen kontakt

Kada je pozvala broj, ne samo da se razočarala, već je doživela i neprijatnost. Poželela je da podeli svoje iskustvo sa drugim devojkama i da ih upozori, te je objavila sve u Fejsbuk grupi - "Studentska mreža Beograd". Čovek koji joj se javio na kraju joj je sasuo salvu uvreda.

- Nazvala sam da se raspitam o kom poslu je reč, o satnici i brojnim drugim stvarima. Čovek je insistirao da postavlja brojna lična pitanja o meni da bi on procenio šta je uopšte znam da radim, nije hteo da mi otkrije detalje o poslu. Na kraju mi je rekao da ja ne znam ništa da radim, jer sam nadmena i da ovaj posao nije za mene jer je za mene čuvanje ovaca. Bio je jako neprijatan i vulgaran. Meni je bilo savršeno jasno i pre poziva da je ovo sve samo ne pristojan oglas za posao, ali eto rekoh ajde baš da vidim. Tako da devojke, ni ne pokušavajte - napisala je ona.

Iza navodnih oglasa za posao ili za izdavanje stanova kriju se svakakve priče, a u poslednje vreme ih je, nažalost, sve više.

Podsetimo, nedavno smo pisali i o studentkinja (24) koja je postavila oglas da traži stan u Beogradu, a umesto stana dobila ponudu od koje joj se želudac okrenuo, ponuđena joj je prostitucija.

Kako nam je tada rekla, nije joj bilo nimalo prijatno, a taj isti momak joj je objasnio i detalje plana i šta se tačno očekuje od nje, te da će Beograd posetiti "misteriozni gost" kome je potrebno društvo. Sve je bilo lepo upakovano tako da se na prvi pogled ne primeti šta se tačno očekuje od nje, ali nakon nekoliko razmenjenih poruka, plan je bio potpuno jasan. Na kraju, taj isti momak nju je optužio za prostituciju, a priča je šokirala sve.

Srbija Danas/Telegraf.rs

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.