Izvor: Blic, 17.Feb.2024, 15:20

Idealan oglas za posao se pretvorio u noćnu moru: "Za tebe je čuvanje ovaca"! Studentkinja u Beogradu konkurisala i javila se, usledio šok

Traženje posla umalo da se pretvori u noćnu moru, a ko se krije iza postavljenog oglasa još uvek nije poznato. Međutim, jedna devojka mogla je neslavno da prođe, ali na svu sreću, na vreme je videla u kom smeru se odvija čitava priča.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

JAVILA SE NA OGLAS ZA POSAO, A ONDA JE USLEDIO HOROR FILM: Studentkinja za dlaku izvukla ŽIVU glavu, ovo nemojte nikako raditi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024

Devojka iz Beograda tražila posao preko oglasa pa se našla u jako neprijatnoj situaciji..Ljudi u poslednje vreme sve češće dele svoja neprijatna iskustva...Traženje posla umalo da se pretvori u noćnu moru, a ko se krije iza postavljenog oglasa još uvek nije poznato. Međutim, jedna devojka mogla...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.