JAUCI ODZVANJAJU KOD LOZNICE: Braća umrla u razmaku od sat vremena - tragedija kakva se ne pamti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2023, 23:55

JAUCI ODZVANJAJU KOD LOZNICE: Braća umrla u razmaku od sat vremena - tragedija kakva se ne pamti!

Večeras, nešto pre 17 časova, umro je, iznenada, u dvorištu porodične kuće muškarac (49), pošto je samo manje od sat vremena pre toga obavešten da mu je umro brat (47) u Sloveniji.

Preminuli muškarac, bio je u Sloveniji, gde je igrao utakmice sa gluvonemima, u organizaciji njihovih udruženja, što je često činio. Bio je vrstan fudbaler, koji je, i dalje, igrao "kao mladić". Uzroci njegove smrti su još, zvanično, nepoznati.

Poznato je da je njegov brat >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << teško primio tu vest.

Jauci su se čuli na sve strane oko njihove kuće, nedaleko od železničke pruge i stanice. Preminuli je, u jednom trenutku, otišao iza kuća. Nije ga bilo neko vreme, onda su ga ukućani, komšije i prijatelji tražili i pronašli mrtvog. Lekari su samo konstatovali smrt.

- Klasičan primer kako je bratovljevo srce "puklo" od tuge - pričaju rođaci iz Tršića, koji su odmah došli, ne sluteći da jednu tragediju prati, istovremeno i druga. - Živeli su u istom dvorištu. Jedan je imao troje dece, a drugi dvoje.

- Ni u najcrnjem snu nismo mogli ovako nešto da usnimo - kaže njihov ujak.

- Kakvi su to momci, delije, karakteri...Eto, zato su se ljudi "slili" u njihovo dvorište, da teše, pomognu, ali utehe nema - zaključuje on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milisavu srce puklo za gluvonemim bratom, umro samo sat nakon što su mu javili tužnu vest

Izvor: Luftika.rs, 29.Jan.2023, 13:02

Juče, nešto pre 17 časova, umro je, iznenada, u dvorištu porodične kuće Milisav Maksimović (49), pošto je samo manje od sat vremena pre toga obavešten da mu je umro brat Milan ( 47) u Sloveniji.. Milan, inače gluvonem, bio je u Sloveniji, gde je igrao utakmice sa gluvonemima, u organizaciji...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.