JA: Uzimao novac kao lažni lekar

Izvor: B92, 19.Avg.2013, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JA: Uzimao novac kao lažni lekar

Jagodina -- Jagodinac Viktor N. (40) uhapšen je jer se lažno predstavljao kao lekar i uzimao novac od porodica dece s teškim hendikepima, saopštila jagodinska policija.

Postoje sumnje, navodi se u saopštenju, da je Viktor N. od 2007. godine do hapšenja građanima sa teritorije Jagodine, Niša, Zaječara, Vršca, Ćuprije i Batočine, pružao neadekvatnu medicinsku pomoć, lažno se predstavljajući kao lekar.

On se tereti da je potpuno izlečenje garantovao uz operativne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zahvate u Dominikanskoj Republici. Viktor N. je od građana, za pruženu pomoć, tražio novac.

Osumnjičeni je zbog krivičnog dela prevara priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Jagodini.

Policija sumnja da oštećenih ima više nego što je dosadašnjim radom utvrđeno i zato poziva sve koji sumnjaju da su prevareni da se jave policiji.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.