JA SAM ALEKSANDAR Predsednik Vučić otvorio nalog na TikToku: Pogledajte prvi snimak predsednika na ovoj društvenoj mreži (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Nov.2023, 17:42

"JA SAM ALEKSANDAR" Predsednik Vučić otvorio nalog na TikToku: Pogledajte prvi snimak predsednika na ovoj društvenoj mreži (VIDEO)

Predsednik Vučić obradovao je svoje simpatizere svojim nalogom na drustvenoj mrezi TikTok.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić od danas je i na TikToku, jednoj od najbrže rastućih društvenih mreža na svetu.

TikTok najviše okuplja mlade ljude, pa stoga predstavlja pravo mesto na kojem će predsednik, na zabavan način, približiti TikTokerima svoje aktivnosti, ali i zainteresovati mlade za politiku,jer među njima se sigurno nalaze i neki od budućih lidera Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tabolidi prenose da je Vučić otvorio TikTok: „Zdravo, TikTokeri! Ja sam Aleksandar“

Izvor: Danas, 11.Nov.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otvorio je nalog na društvenoj mreži  TikTok, pišu tabloidi.

Nastavak na Danas...

Vučić od danas i na TikToku (VIDEO)

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 11.Nov.2023

BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić od danas je i na TikToku, jednoj od najbrže rastućih društvenih mreža na svetu. TikTok najviše okuplja mlade ljude, pa stoga predstavlja pravo mesto na kojem će predsednik, na zabavan način, približiti TikTokerima svoje aktivnosti, ali i zainteresovati...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.