Izvučeno telo iz Drine, 11 dana od udesa

Izvor: Vesti-online.com, 08.Feb.2014, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izvučeno telo iz Drine, 11 dana od udesa

Posle višednevne pretrage korita i obala reke Drine pronađeno je telo N.G. (22) iz Cerja u opštini Bajina Bašta. Telo je pronađeno sedam kilometara nizvodno od mesta nesreće koja se dogodila 29. januara, kada je vozilo upalo u reku.

Ronilačke ekipe Žandarmerije nastavljaju potragu za drugom nestalom osobom koja se nalazila u vozilu, saopštava danas policija u Užicu.

 

Meštani Rogačice u Bajinoj Bašti prijavili su dežurnoj službi Policijske >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << stanice u Bajinoj Bašti pre 11 dana da je primećeno vozilo u koritu reke Drine u mestu zvanom Krivi vir u Rogačici. Uviđajem je utvrđeno da je u pitanju "golf 3" užičkih tablica koje je u korito rekle sletelo s puta 29. januara, ranije je saopštila policija.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.