Izvršitelji će i dalje moći da uzimaju stanove i za dugove ispod 5.000 evra

Izvor: Danas, 30.Jul.2019, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izvršitelji će i dalje moći da uzimaju stanove i za dugove ispod 5.000 evra

Izmene i dopune Zakona o izvršenju i obezbeđenju koje je trebalo da zaštite dužnike u stvari su uglavnom samo šminka, kažu u organizaciji Krov nad glavom, koja se već nekoliko godina bori za pravo na stanovanje. Članak Izvršitelji će i dalje moći da uzimaju stanove i za dugove ispod 5.000 evra se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Kozmetičke promene

Izvor: Danas, 30.Jul.2019

Skupština Srbije je nedavno usvojila izmene i dopune Zakona o izvršenju i obezbeđenju. Iako vlast tvrdi da su time građani zaštićeni od mahinacija sudskih izvršitelja, nova zakonska rešenja su osmišljena da se krupnom kapitalu olakša ubiranje unosnih prihoda. Članak Kozmetičke promene se...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.