Izvor: N1 televizija, 12.Maj.2021, 22:33

Izveštaj Stejt departmenta o verskim slobodama: Porast antisemitizma u Srbiji

U godišnjem Izveštaju Stejt departmenta o stanju verskih sloboda u svetu o Srbiji piše da je njena vlada 2020. godine nastavila povraćaj imovine oduzete tokom Holokausta ili posle Drugog svetskog rata, da je tokom pandemije koronavirusa zabeležen porast antisemitizma na društvenim mrežama, dok su netradicionalne verske grupe i dalje nailazile na nerazumevanje.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stejt department u izvještaju o religijskim slobodama detaljno i o Crnoj Gori

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 13.Maj.2021, 14:40

Niz incidenata u Crnoj Gori, ali i promjene nekih članova kontroverznog Zakona o religijskim slobodama, navodi Stejt Department u redovnom godišnjem izvještaju Kongresa o vjerskim slobodama u svijetu za 2020. godinu. Kada su u pitanju druge države Zapadnog Balkana, u izveštaju je, između ostalog,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.