Izraelska vojska baca letke: Upozoravaju stanovništvo – evakuišite se FOTO

Izvor: B92, 16.Nov.2023, 11:32

Izraelska vojska baca letke: Upozoravaju stanovništvo – evakuišite se FOTO

Gaza -- Izraelske snage su bacile letke u kojima upozoravaju Palestince da napuste delove južne Gaze, kažu stanovnici, signalizirajući moguće proširenje operacija.

Leci bačeni u oblastima istočno od južnog grada Kan Junisa upozoravaju civile da evakuišu to područje i govore da svako u blizini terorista ili njihovih položaja "dovodi svoj život u opasnost".

Slični leci bacani su na severnu Gazu nedeljama uoči kopnene invazije. Dva lokalna reportera koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << žive istočno od Kan Junisa potvrđuju da su videli letke za AP. Drugi su podelili slike letaka na društvenim mrežama.

Vojska je odbila da komentariše.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Izraelska vojska bacala letke upozorenja u južnim delovima Pojasa Gaze

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Nov.2023

Izraelske snage bacale su letke upozorenja Palestincima iz južnih delova Pojasa Gaze, rekli su danas lokalni stanovnici, preneo je AP, navodeći da bi to moglo da znači proširenje operacije na taj deo Gaze.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.