Izraelska policija masakrirala tri palestinska mladića u krugu džamije Al-Aksa (Video)

Izvor: SandzakPress.net, 14.Jul.2017, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izraelska policija masakrirala tri palestinska mladića u krugu džamije Al-Aksa (Video)

Pripadnici izraelske policije ubili su tri Palestinca za koja tvrde da su pokušali izvesti oružani napad u krugu džamije Al-Aksa u Jerusalemu. Video možete pogledati ovdje. Pripadnici izraelske policije ubili su tri Palestinca za koja tvrde da su pokušali izvesti oružani napad u krugu džamije Al-Aksa u Jerusalemu. Ljekarske službe navode kako je dvoje ranjenih u teškom stanju. Izraelska policija naredila je zatvaranje kompleksa Al Aksa, te navela kako danas neće biti moguće ići na molitvu u ovu džamiju. (trt.net.tr)   Pogledajte vijest na izvornom sajtu: Izraelska policija masakrirala tri palestinska mladića u krugu džamije Al-Aksa (Video)

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Prvi put od 1969. u džamiji Al-Aksa zabranjen džuma-namaz

Izvor: SandzakPress.net, 14.Jul.2017

Ovo je zaista vrlo opasan korak. Ovo je otvoren napad na vjersku slobodu i slobodu obavljanja molitve, rekao je direktor kompleksa džamije Al-Aksa Omer Kisvani Pripadnici izraelske policije ubili su jutros tri Palestinca za koje tvrde da su pokušali izvesti oružani napad u krugu džamije Al-Aksa u...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.