Iznenadiće vas šta muškarci žele u seksu više od ičega

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jan.2018, 03:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iznenadiće vas šta muškarci žele u seksu više od ičega

Na Univerzitetu Indiana sprovedeno je istraživanje o tome šta muškarci i žene najviše vole u krevetu.

Ovo muškarci prvo ugledaju na nagoj ženi

Čak 1.046 žena i 975 muškaraca u dobi između 18 i 91 godine učestvovalo je istraživanju – odgovarali su na pitanja o svom seksualnom životu.

Što se tiče muškaraca, rezultat je pomalo iznenađujući: naime, muškarce uzbuđuje milovanje, nežnost. Dakle, poljupci, maženje, grljenje – uprkos svim >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << očekivanjima (bolje rečeno – predrasudama), stvari su koje preferira većina muškarca u krevetu.

Voditeljka istraživanja dr Debi Herbenik kaže: "Muškarci takođe imaju veliku potrebu da ih neko drži u naručju, da ih mazi i miluje. Ono što nas je malo iznenadilo jeste činjenica da im je to čak važnije od samog seksualnog čina!“

Osim toga, pokazalo se da ni muškarci, a ni žene nisu baš spremni za eksperimentisanje kad je reč o igranju uloga ili seksu na javnom mestu. Draži im je seks u misionarskom položaju u toplini i samoći spavaće sobe.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.