Iznenada: Advokat Teodore Krsmanović zatražio razrešenje tužioca

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2017, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iznenada: Advokat Teodore Krsmanović zatražio razrešenje tužioca

Šok

Advokat Predrag Savić, koji je punomoćnik Teodore Krsmanović, rođake Jelene Marjanović, uputio je zahteve Državnom veću tužilaca da razreši dužnosti tužioca Ljubicu Veselinović.

Teodora Krsmanović bi da preuzme brigu o maloj Jani?

On je kao razlog naveo da je ona prvo Teodori priznala status oštećene, pa ga na volšeban način ukinula, na zahtev Marjanovićevih advokata.

- Teodora ima svako pravo da bude oštećena u ovom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << predmetu, jer ona ima rodbinske veze sa pokojnom pevačicom. S druge strane, kada je Teodora ostala bez oca, Jelena je prihvatila da je izdržava. Tako da je Teodorina egzistencija u potpunosti zavisila od Jelene. To je još jedan preduslov da Teodora bude oštećena u ovom slučaju... - naveo je Savić.

On je uveren i da je Teodori oduzet status oštećene i dat status svedoka samo zato da bi se odbrani dao dodatan prostor da može da pokaže kako ne postoje validni svedoci i kako je tužilaštvo nesposobno.

S druge strane Veljko Delibašić, advokat porodice Marjanović, smatra da Teodora Krsmanović može imati samo status svedoka u ovom slučaju.

- Zakon kaže da Teodora ne može imati status oštećene. Status oštećenog u postupku mogu imati roditelji, brat i sestra, odnosno dete - naveo je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.