Izmešten deo stanice, putnici sad stižu na OVU lokaciju

Izvor: Mondo, 24.Jun.2019, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmešten deo stanice, putnici sad stižu na OVU lokaciju

Deo Beogradske autobuske stanice (BAS) preseljen je na novu lokaciju. Dolazni peron biće na novom mestu do završetka izgradnje autobuske stanice u Bloku 42.

Radovi na izgradnji dolaznih perona na novoj lokaciji, a koji se nalaze iza glavne zgrade autobuske stanice (neposredno uz nekadašnje perone stare železničke stanice) su završeni.

POČELI RADOVI: Nova autobuska stanica (FOTO)

Time su parking i dolazni peron sa pratećim objektima >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << izmešteni sa stare lokacije kako bi se oslobodio prostor za poštovanje dinamike nesmetanih radova u okviru projekta Beograd na vodi.

Stari-postojeći dolazni peron koristio se do subote 22.6.2019. godine.

Na ovoj lokaciji, kako dodaju, dolazni peron će se nalaziti do završetka izgradnje nove autobuske autobuske stanice u Bloku 42.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.