Izmene u režimu saobraćaja zbog radova na putevima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jul.2020, 07:19

Izmene u režimu saobraćaja zbog radova na putevima

Na putu Beograd - Lazarevac u zoni naselja Šiljakovac do 10. jula u toku su radovi na popravci oštećenog kolovoznog zastora, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na putu Kruševac - Veliki Jastrebac od danas do 20. jula biće obustavljan saobraćaj zbog asfalterskih radova i to od 8 do 11 i od 12 do 15 časova.

Nakon 15 časova saobraćaj će biti normalizovan za saobraćaj.

Putevi Srbije mole učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na putu i da poštuju saobraćajnu signalizaciju.

Autoput od petlje Ruma do petlje Pećinci do 18. jula biće zatvoren za saobraćaj i to vozna i preticajna traka, a zbog radova na snimanju postojećeg stanja kolovoza.

Saobraćaj će biti preusmeren na zaustavnu saobraćajnu traku.

Na autoputu Nova Pazova-Novi Banovci u smer ka Beogradu u toku su radovi na popravci oštećenog natputnjaka i trajaće do 1. avgusta. U zoni radova za saobraćaj zatvorena kolovozna traka u smeru ka Beogradu, a saobraćaj se odvija dvosmerno preticajom saobraćajnom trakom u smeru ka Novom Sadu.

Iz pravca Beograda ka Novom Sadu zatvoreno je isključenje za Novu Pazovu. Alternativni putni pravac: petlja Novi Banovci ili petlja Stara Pazova.

Denica Županjac - Poljanice (Moravci-Ljig), tamo su u toku radovi na sanaciji kolovozne konstrukcije, uz naizmenično propuštanje vozila i to od 7 do 17 časova do 15. jula.

Na naplatnim stanicama na nema zadržavanja vozila, a prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova na graničnim prelazima čekaju teretna vozila i to na Horgošu, tri sata, a na Batrovcima i Kelebiji dva sata.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Oprez, olujni udari vetra

Izvor: B92, 07.Jul.2020

Beograd -- U većem delu Srbije jutros je oblačno, ponegde sa slabom kišom, koja se očekuje i tokom dana, kao i u Vojvodini udari vetra...Vozačima se savetuje više opreza za volanom, saopštio je Auto-moto savez Srbije...Ukoliko naiđete na područja zahvaćena jačim pljuskovima smanjite brzinu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.