Izmene režima saobraćaja zbog radova na putevima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2020, 14:24

Izmene režima saobraćaja zbog radova na putevima

Zbog radova na petlji Sirig i petlji Novi Sad sever, a u smeru Sirig-Novi Sad do 16. avgusta saobraćaj će se odvijati dvosmerno na pravcu Novi Sad - Sirig.

Na deonici autoputa Ralja - Požarevac - Velika Plana zbog radova na održavanju mosta Krnjevo do 5. avgusta biće zatvorena kolovozna traka u smeru ka Nišu, a saobraćaj će se preusmeriti na preticajnu traku smera ka Beogradu.

Na putu Leskovac - Vlasotince, kod petlje kod Vlasotinačkog mosta saobraćaj će do >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 15. septembra da se odvija dvosmerno, naizmeničnim propuštanjem vozila, uz semaforsku signalizaciju.

Redovan godišnji pregled tunela Predejane i Manajle biće održan do 31. maja, a saobraćaj će se zbog toga odvijati dvosmerno kroz leve cevi tunela.

Obustava saobraćaja planirana je danas na deonici Beranovac - Goč kod mesta Jovac i to od 7 do 19 časova,a alteranitivni putni pravac je Goč-Vrnjačka Banja.

Na naplatnoj stanici Stara Pazova - Inđija u toku su radovi na rehabilitaciji kolovozne konstrukcije i trajaće do 12. juna. U zoni radova za saobraćaj će biti zatvorena leva kolovozna traka, u smeru Beograd - Novi Sad, a saobraćaj će se preusmeriti na desnu kolovoznu traku smera Novi Sad - Beograd, u kojoj će se saobraćaj odvijati dvosmerno.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.