Izmena režima saobraćaja na Trgu republike zbog nastavka radova

Izvor: Danas, 23.Sep.2019, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmena režima saobraćaja na Trgu republike zbog nastavka radova

Zbog nastavka radova na Trgu republike, od danas je na snazi nova izmena režima saobraćaja, najavio je Darko Glavaš, sekretar za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima. Kako je precizirao, za saobraćaj je zatvoren prilazak Trgu republike, od Francuske ulice, prenosi gradski Sekretarijat za informisanje. Članak Izmena režima saobraćaja na Trgu republike zbog nastavka radova se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Počeli radovi na prostoru ispod Platoa Dimitrija Tucovića

Izvor: Danas, 23.Sep.2019

Sekretar za investicije Luka Petrović najavio je danas da su počeli radovi na sređivanju prostora ispod denivelisanog dela Platoa Dimitrija Tucovića, prema Nemanjinoj ulici, prenosi gradski Sekretarijat za informisanje. Članak Počeli radovi na prostoru ispod Platoa Dimitrija Tucovića se pojavljuje...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.