Između 30 minuta i četiri sata zadražavanja na graničnim prelazima

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Avg.2019, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Između 30 minuta i četiri sata zadražavanja na graničnim prelazima

Putnička vozila na graničnim prelazima čekaju između 30 minuta i četiri sata, saopštili su danas Putevi Srbije.

Na graničnom prelazu Horgoš sa Mađarskom na izlaz iz Srbije čeka se tri sata, a na ulaz pola sata, dok je zadržavanje na ulaz u zemlju na graničnom prelazu Hrogoš 2 četiri sata.

Na izlaz iz Srbije na Kelebiji se čeka sat i po vremena, a sat vremena na prelazu Bački breg.

Putnici na graničnom prelazu Batrovci sa Hrvatskom na izlazu >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << čekaju dva sata, dok se na ulaz u Srbiju čeka 20 minuta.

Na graničnom prelazu Preševo sa Severnom Makedonijom na ulazu je zadržavanje 40, a na izlazu 15 minuta, dok se na prelazu Gradina sa Bugarskom na ulaz u Srbiju čeka pola sata.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Zadržavanje na graničnim prelazima između 30 minuta i 4 sata

Izvor: B92, 17.Avg.2019

Putnička vozila na graničnim prelazima čekaju između 30 minuta i četiri sata, saopštili su Putevi Srbije...Na graničnom prelazu Horgoš sa Mađarskom na izlaz iz Srbije čeka se tri sata, a na ulaz pola sata, dok je zadržavanje na ulaz u zemlju na graničnom prelazu Hrogoš 2 četiri sata...Na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.