Izvor: Nezavisne Novine, 30.Apr.2018, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izetbegović čestitao Prvi maj: Nastavimo ekonomski razvijati našu zemlju

SARAJEVO - Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović čestitao je građanima Bosne i Hercegovine 1. maj, Međunarodni praznik rada, sa željom "da u vremenu koje je pred nama još intenzivnijim provođenjem započetih reformi nastavimo ekonomski razvijati našu zemlju, stalno povećavati broj radnih mjesta i izgrađivati društvo socijalne pravde i jednakih šansi za sve".

Istakao je da "nam je uz naporan rad, potrebna i intenzivna socijalno-ekonomska >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << debata, koja mora rezultirati zaštitom i poštivanjem radničkih prava u punom obimu".

Predsjedavajući Predsjedništva BiH posebno je čestitke uputio radnicima u realnom sektoru, jer su oni, kako je istakao, jedan od najvažnijih temelja i oslonaca ekonomske stabilnosti i svakog budućeg razvoja Bosne i Hercegovine, saopšteno je iz Predsjedništva BiH.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.