Izašao trejler za Brave

Izvor: Crtaci.info, 27.Jun.2011, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izašao trejler za "Brave"

Objavljen je prvi trejler za novi animirani film "Brave", koji će biti rađen u studiju Pixar, a u saradnji sa Walt Disney studijom. Crtać je dugo najavljivan, i mnogo toga je menjano u vezi sa njim, ali sada kada je i trejler pred nama, sve se više bližimo konačnom prikazivanju filma u bioskopima.



"Brave" je trinaesti po redu animirani film Piksar kompanije, ali i prvi u kom glavnu ulogu ima ženska osoba.

Radnja filma je smeštena u mistične škotske planiname gde neposlušna princeza Merida prkosi svetim običajima zemlje koji donose razdore u kraljevstvu njenog oca kralja Fergusa i majke kraljice Elinor. Kako bi ispravila stvari, princeza odlazi u potragu za ekscentričnom starom Mudrom Ženom.

Prvobitni naziv crtaća je trebao da bude "The Bear And The Bow", produkcijom je trebalo da se pozabavi Brenda Chapman, glumica Reese Witherspoon je u međuvremenu odustala od uloge princeze Meride a izlazak filma je planiran za 15. jun 2012. godine.

Naziv je promenjen u "Brave", produkciju ipak radi Mark Andrews, glavnoj junakinji glas pozajmljuje škotska glumica Kelly McDonald, a premijera je zakazana za 22. jun 2012. godine.

Ostali glumci koji pozajmljuju glasove junacima su: King Fergus (Billy Connolly), Queen Elinor (Emma Thompson). Wise Woman (Julie Walters) kraljevska tri lorda: Lord MacGuffin (Kevin McKidd), Lord Macintosh (Craig Ferguson) i Lord Dingwall (Robbie Coltrane).

A evo i trejlera:

Nastavak na Crtaci.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Crtaci.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Crtaci.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.