Ivanović: Pobedila Srpska, ponudićemo koaliciju

Izvor: Press, 01.Dec.2013, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović: Pobedila "Srpska", ponudićemo koaliciju

Ivanović je na konferenciji za novinare rekao da će konačni rezultati biti poznati tek kada budu prebrojani uslovni glasovi kojih je 500.
On je najavio da će listi "Srpska" ponuditi koaliciju, jer u Mitrovici imaju po devet odbornika i "Srpska" bez njegove liste ne može da napravi ozbiljnu koaliciju.
On je podvukao i da će tražiti "paket aranžman za Leposavić i Zvečan".
Ivanović je ukazao da je situacija u Zvečanu "još nejasna", da nema tačne podatke, ističući >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da je u tom mestu situacija drugačija i da može da se dogodi obrt.
"Mi smo moralni pobednici i to ni za koga u ovom gradu nije dilema, jer su oni (Srpska) imali 50 puta veći budžet, a mi smo se finansirali sami", rekao je Ivanović i dodao da su, iako nisu baš najzadovoljniji rezultatima, pridobili nekoliko stotina glasača koji su ranije bili za bojkot.
Ivanović je rekao da su trenutni rezultati preliminarni i neformalni i da će naknadno biti prebrojani u Prištini, a da će, ukoliko OEBS i CIK ustanove određene anomalije, ti rezultati biti promenjeni.
On je podvukao da za sada nema ozbiljnih indicija da će izbori biti ponovljeni i napomenuo da je njegova lista imala prigovore na nekoliko mesta.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.