Ivan Zeljković: Samo večeras biće prava porodična zabava

Izvor: Blic, 09.Nov.2011, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Zeljković: "Samo večeras" biće prava porodična zabava

Emisija "Samo večeras" kreće od četvrtka u 22 sata na Televiziji B92, a voditelj Ivan Zeljković najavljuje zabavu za celu porodicu.

Druženju u hotelu "Hajat" prisustvovali su glumci, reditelji, muzičari koji učestvuju u stvaranju emisije "Samo večeras".

Emisija kolažnog tipa ima puno dramskim skečevima koji se prepliću sa muzičkim numerama, zanimljivim prilozima i osvrtom na aktuelna dešavanja. Voditelj Ivan Zeljković kaže da podseća na nekadašnje emisije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "Top listu nadrealista" i "Sedmoricu mladih", a u nekim segmentima na Saturday Night Live, čuveni program NBC televizije.

U stvaranju emisije učestvuje veliki kreativni tim. Među piscima su dramaturg Nebojša Romčevićem, Milorad Milinković, Slavko Beleslin... Reditelji su Milorad Milinković, Vuk Bojan Kosovčević i Marko Popović. U snimanju koje je koncipirano kao pozorišna predstava učestvuju mnogi naši poznati glumci među kojima su Boris Milivojević, Paulina Manov, Milena Vasić, Milan Antonić, Jelena Petrović i drugi.

Voditelj Ivan Zeljković priznaje da ima tremu pred početak emitovanja.

- Voleo bih da publika prihvati emisiju jer smo je radili sa velikim entuzijazmom. Siguran sam da će to biti zabava za celu porodicu mada će na kratko roditelji da prekriju deci oči i uši deci- kaže popularni Zeka.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

“Samo večeras” predstavio učesnike: FOTO

Izvor: NaDlanu.com, 09.Nov.2011

“SAMO VEČERAS” može da podseti na Top Listu Nadrealista a u nekim segmentima na Saturday Night Live, čuveni program NBC televizije koji vec dugi niz godina predstavlja okosnicu zabavnog programa ove TV mreze. .

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.