Italija: Broj mrtvih se skoro udvostručio za jedan dan

Izvor: B92, 25.Maj.2020, 19:06

Italija: Broj mrtvih se skoro udvostručio za jedan dan

Broj preminulih od koronavirusa u Italiji porastao je danas za 92, što je znatno više u odnosu na 50, koliko je iznosio dan ranije.

Agencija je navela da je broj novih slučajeva porastao za 300, što je bitno manje u odnosu na 531 juče, preneo je Rojters.

U jučerašnji izveštaj o broju preminulih nisu uračunati podaci iz Lombardije zbog tehničkih problema.

Za sada se ne zna da li je broj ljudi koji je juče preminuo u Lombardiji uključen u današnji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bilans koji iznosi 34 slučaja.

Ukupan broj preminulih u Italiji iznosi 32.877, što je treći najveći broj u svetu posle SAD i Britanije.

Broj zaraženih od koronavirusa iznosi 230.158, što je šesti najveći broj posle SAD, Rusije, Španije, Britanije i Brazila.

Na odeljenjima intenzivne nege nalazi se 541 osoba, što je neznatno manje u odnosu na jučerašnji dan kada ih je bilo 553.

Od koronavirusa je izlečena 141.981 osoba, dok je testirano 2,219 miliona ljudi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ITALIJA NE MOŽE DA IZAĐE NA KRAJ SA KORONOM: Broj mrtvih se skoro DUPLIRAO za jedan dan

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2020

Broj preminulih od koronavirusa u Italiji porastao je danas za 92, što je značajno više u odnosu na 50 koliko je iznosio dan ranije...Agencija je navela da je broj novih slučajeva porastao za 300, što je bitno manje u odnosu na 531 tokom jučerašnjeg dana. U jučeršnji izveštaj o broju preminulih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.