Izvor: Nezavisne Novine, 13.Jul.2020, 22:39

Istraživanje: Od čega pate pacijenti koji su ozdravili od korone

RIM - Pacijenti koji su ozdravili od virusa COVID-19 nastavljaju sedmicama, a neki mjesecima, i nakon što su ozdravili da imaju posljedice u vidu hroničnog umora, teškoća u disanju, bolova u mišićima, neki bi spavali cijeli dan, a nekima predstavlja veliki napor popeti se samo jedan sprat stepenicama, piše onlajn magazin "Jurop tudej".

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Istraživanje: Pacijenti posle korone pate od umora, teško dišu...

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jul.2020, 00:35

Pacijenti koji su ozdravili od Kovida-19 nastavljaju, sedmicama, a neki mesecima, i nakon što su ozdravili, da imaju posledice u vidu hroničnog umora, teškoća u disanju, bolova u mišićima, neki bi spavali celi dan, a nekima predstavlja veliki napor popeti se samo jedan sprat stepenicama, piše...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.