Ista pravila za sve ako u Crnu Goru dolaze iz Srbije - bez obzira na negativan test, karantin 14 dana

Izvor: B92, 02.Jun.2020, 13:53

Ista pravila za sve ako u Crnu Goru dolaze iz Srbije - bez obzira na negativan test, karantin 14 dana

Građani i Srbije i Crne Gore ako žele da pređu crnogorsku granicu, bez obzira na negativan test, moraju u karantin od 14 dana, pišu mediji.

"Jednako važi i za građane Crne Gore, kao i za građane Srbije. Kada ulaze iz Srbije u Crnu Goru, idu u obavezan karantin dve sedmice. Čak i ako budu imali test koji potvrđuje da su negativni na virus korona, moraju da idu u karantin", kaže sagovornik Blica.

Takođe, u ovoj ustanovi u Crnoj Gori tvrde da nije tačno da građani Srbije još ni pod kojim uslovima ne mogu da uđu u tu zemlju, već da je neophodno da direktno idu u karantin.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SVI koji iz Srbije ulaze u Crnu Goru moraju u karantin

Izvor: Luftika.rs, 02.Jun.2020

Građani i Srbije i Crne Gore ako žele da pređu crnogorsku granicu, bez obzira na negativan test, moraju u karantin od 14 dana, pišu mediji, a prenosi b92.. „Jednako važi i za građane Crne Gore, kao i za građane Srbije. Kada ulaze iz Srbije u Crnu Goru, idu u obavezan karantin dve sedmice. Čak...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.