Ispovest Slađane iz Niša: PROSULA mi je KISELINU u lice i rekla OVU STRAŠNU REČENICU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2017, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispovest Slađane iz Niša: PROSULA mi je KISELINU u lice i rekla OVU STRAŠNU REČENICU!

Telo joj je gorelo

Jelena P. (38) iz Niša uhapšena je jer je na Bulevaru Nemanjića sumpornom kiselinom polila Slađanu M. (33) , prodavačicu u dragstoru, pošto je umislila da je truju u toj radnji.

Nesrećna žena je sa opekotinama po celom telu i povredom očiju zbrinuta na Klinici za plastičnu hirurgiju.

Telo joj gorelo

Slađana je u četvrtak uveče bila slučajna žrtva paranoične Nišlijke koja je umislila da je prodavci namerno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << truju robom.

- Primetila sam tu ženu dok sam izbacivala smeće iz radnje. Nisam je poznavala pa nisam ni obratila pažnju dok mi nije prišla i pljusnula mi u lice neku tečnost i rekla: "To si i zaslužila". Instinktivno sam rukom zaštitila oči, a tečnost mi se razlila po telu. Utrčala sam u radnju, koleginice su mi rekle da sva gorim. Odmah sam skinula odeću koja se bukvalno dimila i vodom isprala opekotine. Imam strašne bolove, čitave noći nisam spavala. Mogla sam da oslepim – priča očajna Slađana.

Žena koja je napala Slađanu hladokrvo je ušla u autobus, ali ju je policija ubrzo pronašla. Kako se saznaje, sumanuti čin pravdala je ističući da je prodavcima htela da se osveti jer su joj navodno preneli bakterije.

Mislila da je u pitanju osveta bivšeg muža

Slađana kaže da je čak pomišljala da iza napada stoji njen bivši suprug.

- Imala sam problema s njim, podnosila sam prijavu policiji zbog nasilja u porodici, pa sam najpre pomislila da sam zato napadnuta. Još ne mogu da poverujem da me je ta žena bez ikakvog razloga polila kiselinom – rekla je Slađana.

Teorija zavere

- Ona je opsednuta idejom da je zaraza svuda, čak je i na rukama imala tragove kurkume, bočjke koja, po njenim tvrdnjama, uništava bacile – kaže izvor.

Jelenine komšije potvrđuju da se oduvek čudno ponašala, te da je sebe predstavljala kao žrtvu globalne zavere.

- Stalno se žalila na druge, posebno na lekare, tvrdila je da je nepoznati prate, pa čak da su obučili i pse koji idu za njom – kazao je Jelenin komšija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.