Ispovest Sadije D. koja je nokautirala milicajku HRANIM DEVET USTA, PAO MI JE MRAK NA OČI

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2020, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispovest Sadije D. koja je nokautirala milicajku "HRANIM DEVET USTA, PAO MI JE MRAK NA OČI"

Sadija kaže da već 19 godina radi po pijacama, ali da nikada nije doživela ovakvu neprijatnost.

- Od prodaje na pijaci hranim devet usta, izdržavam celu porodicu. Milicajka se postavila prema meni kao da sam najveći kriminalac, pa nisam ubila nekog da se tako ponaša. Udarala me je, čupala i vukla pred sinom. Pao mi je mrak na oči i lupila sam je - kaže Sadija D, koja se našla u centru pažnje javnosti nakon što je nokautirala milicajku A. M. pored pijace na Vidikovcu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Milicajka je završila u bolnici, a prodavačica je uhapšena zbog napada na službeno lice.

Sadija tvrdi da nije kriva, da je milicajka prva nasrnula na nju:

- Čim sam videla miliciju krenula sam da kupim stvari, međutim, milicajka je mene jurila. Sa mnom je bio moj sin od 16 godina koji je bolestan i ne sme da doživi stres. Pre godinu i po dana pao je sa trećeg sprata, imao je prelom lobanje i nagnječenje mozga, četiri dana je bio u komi, ostao je živ zahvaljujući doktorima i Bogu, ne sme da se nervira - dodaje Sadija.

- Nisam htela problem, želela sam da se pomerim, ali, eto, desilo se. Komunalni milicajci su nas vređali, a ona me je udarila pred bolesnim sinom! Morala sam da se odbranim, pao mi je mrak na oči. Lupila sam je, nisam mogla više da trpim. Uplašila sam se i pobegla u ćošak, tu sam izgubila svest. Kad sam došla sebi, videla sam lisice na rukama.

- Sin je plakao, uplašio se. Ovo je jedini vid zarade koji imam, muž ne radi nigde za stalno, povremeno ako ima neki poslić. I šta ću ja sad? I robu su mi uzeli. Previše košta da uzmem tezgu, a i neće da je daju svakome. Povremeno izađem na pijac, bolesna sam i ja. Lečila sam se. Lečila sam se zbog psihičkih problema nakon što mi je otac oboleo od raka i nakon što su nam srušili kuću - kazala je ona.

Presrećna je što je zagrlila svoju decu posle dva dana:

- Jedva su čekali da me vide, plakali smo od sreće. Imam četvoro dece od 21, 20, 17 i četiri godine. Devetoro nas je u kući, a sin mi čeka dete, uskoro će nas biti desetoro, i sve treba prehraniti.

Sadija je dobila nadimak "Tajsonka", pa kaže da joj je sad malo i drago:

- Drago mi je, sad ste me malo nasmejali tim nadimkom. Čula sam da me mnogi podržavaju i da su stali na moju stranu. Hvala Srbiji - rekla je Sadija

Demantovala je glasine da se sukob desio zbog ranijih neraščišćenih računa:

- Milicajku sam videla dva puta na pijaci, i to je sve.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prodavačica Sadija iskreno: Milicajka me je jurila i čupala pred bolesnim detetom, pao mi je mrak na oči (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 15.Jan.2020, 00:06

Prodavačica Sadija Durmisi (37) koja je posle kraće rasprave i otimanja kofera nokautirala komunalnu milicajku A. M. pored pijace na Vidikovcu pravda svoj postupak rečima da od prodaje na pijaci hrani celu porodicu Prodavačica Sadija Durmisi (37) koja je posle kraće rasprave...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.