Prodavačica Sadija iskreno: Milicajka me je jurila i čupala pred bolesnim detetom, pao mi je mrak na oči (VIDEO)

Novosti Online

14. 01. 2020. u 21:06

Prodavačica Sadija Durmisi (37) koja je posle kraće rasprave i otimanja kofera nokautirala komunalnu milicajku A. M. pored pijace na Vidikovcu pravda svoj postupak rečima da od prodaje na pijaci hrani celu porodicu

Продавачица Садија искрено: Милицајка ме је јурила и чупала пред болесним дететом, пао ми је мрак на очи (ВИДЕО)

Foto: Fejsbuk

Prodavačica Sadija Durmisi (37) koja je posle kraće rasprave i otimanja kofera u nedelju nokautirala komunalnu milicajku A. M. pored pijace na Vidikovcu pravda svoj postupak rečima da od prodaje na pijaci hrani celu porodicu.


- Nisam želela problem, htela sam da se pomerim, ali, eto, desilo se. Milicajka me jurila, čupala, a sve to gledalo je moje bolesno dete. Lupila sam je, nisam mogla više da trpim - priča prodavačica sa pijace.


- Od prodaje na pijaci hranim devet usta, izdržavam celu porodicu. Milicajka se postavila prema meni kao da sam najveći kriminalac, pa nisam ubila nekog da se tako ponaša. Udarala me je, čupala i vukla pred sinom. Pao mi je mrak na oči i lupila sam je – kaže Sadija.


Ovim rečima počinje priču Sadija Durmisi (37), koja se našla u centru pažnje javnosti nakon što je posle kraće rasprave i otimanja kofera, u kojem je bila roba, u nedelju nokautirala komunalnu milicajku A. M. pored pijace na Vidikovcu.



Milicajka A. M. je završila u bolnici, a prodavačica je nakon incidenta uhapšena zbog napada na službeno lice.



— Vladimir Savic PZBS (@vladimir_pzbs) January 12, 2020



(kurir.rs)







Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (26)

Ivan

14.01.2020. 23:42

Na snimku nema nikakvog deteta, ima mnogo svedoka a kamera sve vreme snima dogadjaj. Niti je drzala niti vukla vec je drzala rucicu kofera, Nema udaranja ni cupanja nijednog trenutka. Prodavacica je pokusala da je udari prvo levom rukom a policajka je u samoodbrani odgurnula prodavacicu a onda je uspela u svojoj nameri i desnom je nokautirala sluzbeno lice. Zatvor za primer!

Pravnik

14.01.2020. 23:49

pa nije Srbija mafijaska tvorevina kosovo da se tako ponasa sa ovlascenim licem sto se tice imovne karte treba proveriti koliko nakita kola i ostalog pokretnog poseduje ta 9 clana ili ko zna koliko vec porodica.zatvor i novcana kazna. ako nemaju treba im oduzeti starateljztvo nad decom i poslati u ambinent odakle su dosli a ne u BG.

Dejan

15.01.2020. 10:28

@Pravnik - Не колега је изузетно реалан !!! Срамота су они што криминал крију под велом права националних мањина!!! А свако ко се пожали на терор екстремних мањина над већином , еее он је екстремиста па и шовиниста !!! Е то је срамота !!!

mihailovic

14.01.2020. 23:53

Pustiti Sadiju da prodaje kao i dosad,ona nije u Skupstinskim klupama poslanik niti ima debelu poslanicku platu niti ima kupone za ruckove i vecere u Skupsitnskom restoranu kojima bi pozavideli i hotelske kuhinje sa 5 zvezdica. Sadija svojim radom izdrazava celu porodicu pa ako necete da joj pomognete da dobije neki drzavni posao onda je pustite da zivi od prodaje na pijaci.Srbija ima hiljade i hiljade Sadije koji se muce kroz zivot da bi ishranili svoju porodicu.

Dragan

14.01.2020. 23:57

Ova bahata žena neka ide kod svojih Albanaca u Prištinu da prodaje robu na pijaci ili kod svog sina u Nemačku. Međutim u Nemačkoj je nelegalna prodaja garderobe na pijaci strogo zabranjena i to nikome ne pada na pamet da radi. Ali pre toga bi morala da provede najmanje tri godine u zatvoru za ovakvo siledžijsko ponašanje. Ne mogu da razumem licemerne komentatore koji je brane iz "socijalnih" razloga i time opravdavaju nasilje.

Maksa

15.01.2020. 09:13

@LESA - Pobogu čoveče ,jesi li uopšte svetan ičega?Pukovnici ,raketaši razvlače kore po pekarama,magistri prodaju alat po pijacama ,borci zimuju ispred skupštine i da ne nabrajam više a do sutra bih mogao.Zna se kako se dobija posao,prodaš dušu djavolu pa pošto n to nije dovoljno ,daš novac a posle ti celu porodicu po blatu razvlače i ucenjuju i sve to za bedu od koje jedva prživiš.

Sale

15.01.2020. 00:53

Nasi komentari na sve strane su bili udri, tako treba, svaka čast, zena zmaj.....sve dok nismo doznali da se zove Sadija i eto problema eto osuda... Znaci ime i versko opredeljenje menja sve u nasim ocima.

?!?!?!

15.01.2020. 08:11

@Sale - Па шта с тим?! А ти би вероватно да поново уводиш деликт мишљења, као у време Броза, Стаљина, Енвера Хоџе и њима сличних?!

sinisa

15.01.2020. 09:17

Nije vazno ko je ova zena ali je vazno da prodaje na crno i time hrani toliku porodicu.Pa jel ste svesni koja je tu zarada kada od te trgovine moze da u Beogradu zivi porodica. Treba da odgovara ne vezano za njenu pripadnost nego bas zbog izjave koju je dala.Ako joj je toliko teska situacija neka jos neki clan porodice radi,mnogo bolje bi ziveli.

MatijaBg

15.01.2020. 09:21

Napad na službeno lice - od dve do osam godina robije TAČKA A dal je sl. lice napravilo neki propust je deseta priča!!!

знамо ми њих

15.01.2020. 09:30

Косоварка која вечито тражи и добија помоћ из буџета државе Србије, омета у раду службено лице које тај исти буџет пуни?! Радно способним укинути социјална давања!

bole

15.01.2020. 09:37

Hrane iporodice i drugi ljudi na pijacama, pa uredno plaćaju tezge i porez! Stop nelegalnim trgovcima

DzSvetac

15.01.2020. 10:21

На робију !!! Какве насловне стране и медијска прпраћеност ...шверцерка напала службено лице на дужности ...крај 15 година и АМИН !!!

Драган

15.01.2020. 10:43

Нису у праву ни једна ни друга милицајка кад је се определила за овај нечасни посо знала је у шта се упушта Према томе има добру плату униформу добар ауто измишљено радно место и један шамар није ништа нажалост опет ће то дебело искористити вероватно је на боловању 100 посто иде плата kao da radi

aaa

15.01.2020. 10:53

Ko ti je kriv sto imas devetero dece? Napad na sluzbeno lice mora da se sankcionise! u SAD bi je policija upucala na mestu!

Djole

15.01.2020. 11:25

Takozvana komunalna milicija je protivustavna teroristicka organizacija i samar ovoj nakazi sa sninka ne treba tretirati kao napad na sluzbeno lice nego licnu samoodbranu od nasilnika.